27.04.2017.  

„ИЗАЗОВИ ЕВРОПСКЕ ЕКОНОМСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ“

 

      eu predavanje       

 

ЕУ Инфо кутак Ниш и Универзитетска библиотека "Никола Тесла" вас, са великим задовољством, позивају на још једно академско предавање под називом „Изазови европске економске интеграције“, које ће држати проф. др Бобан Стојановић у Универзитетској библиотеци у четвртак, 27. априла 2017. године, са почетком у 18 часова.

 

Предавање је део циклуса академских предавања које ЕУ инфо кутак и Универзитетска библиотека реализују у току овог семестра.

Основна питања којима ће се предавање бавити су: пет сценарија будућности ЕУ, добре и лоше стране функционисања ЕУ, еврофанатизам вс. евроскептицизам и објективност у вредновању тековина ЕУ, проширење ЕУ и место Србије у том процесу.

 

Др Бобан Стојановић је редовни професор на Економском факултету у Нишу. На основним студијама предаје Теорију и политику цена и Микроекономију, а на дипломским-мастер студијама Микроекономске моделе. На докторским студијама је ангажован на предмету Савремена микроекономска анализа. Магистрирао је 1987. године и докторирао 1993. године на Економском факултету у Београду. Бобан Стојановић је Жан Моне професор.

 

Више пута је остварио стручна усавршавања и студијске боравке у иностранству (универзитети у Бохуму, Франкфурту, Грацу и Сарбрикену). Оснивач је и први управник Центра за мултидисциплинарне студије и научна истраживања на Универзитету у Нишу.

 

Присуство предавању је бесплатно, али вас из организационих разлога молимо да своје присуство потврдите до среде, 26. априла до 17 часова на мејл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., или на тел 018/254-461.

 

Улаз је слободан