02.06.2016.  

 

    ОД  ЦИКЛОПУТНИКА  ДО  ЦИКЛОНОМАДА

    

Maketazablog 

Универзитетска библиотека „Никола Тесла“, у сарадњи са Универзитетом у Нишу, Караван тимом и Европским инфо кутком у Нишу, организује  трибину под називомОД  ЦИКЛОПУТНИКА  ДО  ЦИКЛОНОМАДА“, која ће бити одржана у четвртак, 2. јуна 2016. године, у 19 сати, у великој сали Универзитета у Нишу.

 

Ово је трибина о путничком искуству, о епском путовању бициклом Снежане Радојичић, које језапочето 2011. године као круг око света, али се у међувремену претворилоу номадски начин живота. То је прича о пет "нај" земаља и дестинација: најгостољубивији народ,најидеалније место за живот, најлепши град, најтежа земља за путника, најфасцинантнији културноисторијски споменик... као и о пет најинтересантнијих, незаборавних искустава и доживљаја током петогодишњег лутања,илустрована видео записима. 

Пре и после трибине моћи ћете да купите нову књигу Снежане Радојичић Номад (1)" која представља наставак романа "Закотрљај ме око света", као и остале наслове исте ауторке, и да на тај начин подржите наставак њеног путовања.

 

Улаз је слободан. Добродошли!