26.09.2016.  

              ЈАПАННИШ 2016   

 

          Taka  
            

        ЈАПАННИШ 2016. – „НЕДЕЉА ДУХОВА“ 

 

 

Универзитетскa библиотекa “Никола Тесла“ у сарадњи са Удружењем “Така”, Амбасадом Јапана, и Студентским културним центром Ниш организује четврте по реду дане Јапана у Нишу “Јапанниш 2016 – Недеља духова” у просторијама Библиотеке.

Дани Јапана у Нишу ове године су инспирисани веровањима и обичајима везаним за разне врсте духова који по јапанским предањима живе свуда око нас.

У току „Недеље духова“ на Јапаннишу 2016 моћи ћете да посетите разноврсну уметничко едукативну и продајну изложбу са оригиналним елементима из Јапана који ће први пут бити изложени у Нишу, учествујете на мини семинарима јапанског језика, манга цртања, оригамија и таико бубњева, уживате у пројекцијама и предавањима, победите на турнирима у Гоу и видео играма, развијете вештине ума и тела на радионицама и семинарима мисаоних и физичких вештина.

А последњег дана узбудљив наступ акробата уз таико бубњеве! Међу предавачима ће ове године бити и гости из Ниша, Београда и Јапана. Очекује нас забавна и узбудљива последња недеља септембра! Добродошли!

 

Детаљан програм манифестације можете видети овде 

 

 

ДОБРОДОШЛИ!